Tervetuloa Hagelstamille!

Hagelstam & Co on Suomen johtava huutokauppatalo, joka on jo 40 vuotta tarjonnut laatua ja asiantuntevaa palvelua. Olemme yhdistäneet keräilijät ja esineet, sillä me uskomme, että taide on osa kotia, henkilökohtaisia kokemuksia ja muistoja. Me haluamme luoda niitä sinulle, sinun kanssasi. Meillä kohtaat taiteen ja taiteilijan, design-helmet ja muotoilijan sekä mahdollisuuden tehdä ainutlaatuisia hankintoja.


Hagelstam & Co perustettiin vuonna 1979 ja yli neljänkymmenen vuoden aikana olemme toimineet taidekaupan edelläkävijöinä ja innostaneet yhä uusia ostajia hankkimaan kestäviä ja laadukkaita esineitä.

2019 Hagelstam & Co:n pääomistajaksi siirtyi tunnettu taideasiantuntija Joachim Borgström, pitkän linjan ammattilainen, joka on toiminut alalla jo 25 vuotta. Borgström on ollut mukana Suomen suurimmissa taidemyynneissä ja kartuttanut tunnettuja kokoelmia.


Hagelstam & Co:n maine luotettavimpana huutokauppatalona perustuu laajaan osaamiseen, avoimuuteen ja ystävälliseen palveluun. Haluamme aina keskittyä henkilökohtaiseen kohtaamiseen ja taata jokaiselle asiakkaallemme laadukkaan kokemuksen.  

Huutokaupoissamme ovat kuukausittain esillä kiinnostavimmat teokset ja persoonalliset esineet, joilla sisustat kodistasi juuri omanlaisesi. Taide ja muoto tarkoittavat paitsi teoksia, myös hienostuneita esineitä puusta, keramiikasta tai lasista. Hehkuvia värejä, kokoelmia kiehtovia keräilyaarteita. Uniikit esineemme tuottavat iloa ja kestävät aikaa.  Palvelemme paitsi vanhempia keräilijöitä, myös uuden polven ostajia ja myyjiä, jotka haluavat tutustua taidemaailmaan. Myyntiprosenttimme on markkinoiden paras ja voimme aina tarjota parhaimman mahdollisen myyntikanavan.


Asiantuntevat intendenttimme löytävät juuri sinulle sopivan tavan myydä tai ostaa taidetta. Teemme kotikäyntejä sekä hoidamme niin vakuutus- kuin perunkirjoitusarviointejakin. Järjestämme suosittuja arviointipäiviämme ympäri Suomea. Autamme mielellämme myös isommissa kokonaisuuksissa.

Hagelstam & Co'n intendentit laativat tarvittaessa myös kirjallisia arvioita ja dokumentointeja. Arvioimme esineet joko kuvien perusteella sähköpostitse tai postitse, paikan päällä toimistollamme tai kotikäynnillä. Avustamme myös museoita ja vakuutusyhtiöitä ja autamme yksityisten ja julkisten kokoelmien hallinnassa.

Ole yhteydessä meihin ja tiedustele palveluistamme! Yhteystiedot löytyvät täältä


Ole rohkea, ole kiinnostava, ole ainutlaatuinen. Inspiroidu Hagelstamilla.