861. Viv Magia

sign. 2020, akryyli ja spraymaali kankaalle. Viv Magia on kansainvälisesti työskentelevä helsinkiläinen katutaiteilija, joka on saanut paljon vaikutteita mm. Etelä-Amerikasta. Hänen teoksiaan on nähty esim. Pasilan Concreate Urban Art Festivaaleilla, Final Outlines gallerian julkisella seinällä (NOR) Purkutaide näyttelyssä, Sideways -festivaaleilla, Spray Latino festivaaleilla (COL), Vantaan ja Helsingin kaupungilla sekä Mimmit peinttaa -kollektiivin riveissä., kork. 65 cm, lev. 50 cm

Huutokauppa on päättynyt

Vasarahinta: 550 €
Huutokauppa päättyi: 28.01.2021 23:59:59

Lähtöhinta

400 €
akryyli ja spraymaali kankaalle. Viv Magia on kansainvälisesti työskentelevä helsinkiläinen katutaiteilija, joka on saanut paljon vaikutteita mm. Etelä-Amerikasta. Hänen teoksiaan on nähty esim. Pasilan Concreate Urban Art Festivaaleilla, Final Outlines gallerian julkisella seinällä (NOR) Purkutaide näyttelyssä, Sideways -festivaaleilla, Spray Latino festivaaleilla (COL), Vantaan ja Helsingin kaupungilla sekä Mimmit peinttaa -kollektiivin riveissä.
Signeerattu Kyllä
Sign. 2020
Korkeus 65
Leveys 50
Lisätiedot akryyli ja spraymaali kankaalle. Viv Magia on kansainvälisesti työskentelevä helsinkiläinen katutaiteilija, joka on saanut paljon vaikutteita mm. Etelä-Amerikasta. Hänen teoksiaan on nähty esim. Pasilan Concreate Urban Art Festivaaleilla, Final Outlines gallerian julkisella seinällä (NOR) Purkutaide näyttelyssä, Sideways -festivaaleilla, Spray Latino festivaaleilla (COL), Vantaan ja Helsingin kaupungilla sekä Mimmit peinttaa -kollektiivin riveissä.

Lunastus

viiden (5) arkipäivän sisään osoitteessa Tehtaankatu 36, Helsinki. Huutokauppapäivän lisäksi arkisin klo 11-17 ja huutokauppaviikon ensimmäisenä lauantaina klo 11-15. 
Lue lisää täältä. Lunastusajan umpeuduttua perimme säilytysmaksun, joka on 5 €/kohde/arkipäivä (isokokoiset kohteet 10 €/kohde/arkipäivä).