872. TRAMA (1975-)*

Le Turquoise

sekatekniikka, sign. -19, sekatekniikka metallilevylle, TRAMA on helsinkiläinen taiteilija, jonka teoksia on ollut esillä mm. HAM Helsingin taidemuseossa, Oulun museo- ja tiedekeskus Luupissa, Keravan taidemuseo Sinkassa, Vantaan taidemuseo Artsissa, Porvoon taidetehtaalla sekä useissa gallerioissa Suomessa ja ulkomailla., kork. 73 cm, lev. 115 cm

Huutokauppa päättyi 28.01.2021

Vasarahinta 1 400 €

Lähtöhinta

1 000 €
sekatekniikka metallilevylle, TRAMA on helsinkiläinen taiteilija, jonka teoksia on ollut esillä mm. HAM Helsingin taidemuseossa, Oulun museo- ja tiedekeskus Luupissa, Keravan taidemuseo Sinkassa, Vantaan taidemuseo Artsissa, Porvoon taidetehtaalla sekä useissa gallerioissa Suomessa ja ulkomailla.
Aihe Le Turquoise
Tekniikka sekatekniikka
Signeerattu Kyllä
Sign. -19
Korkeus 73
Leveys 115
Lisätiedot sekatekniikka metallilevylle, TRAMA on helsinkiläinen taiteilija, jonka teoksia on ollut esillä mm. HAM Helsingin taidemuseossa, Oulun museo- ja tiedekeskus Luupissa, Keravan taidemuseo Sinkassa, Vantaan taidemuseo Artsissa, Porvoon taidetehtaalla sekä useissa gallerioissa Suomessa ja ulkomailla.

Lunastus

viiden (5) arkipäivän sisään osoitteessa Tehtaankatu 36, Helsinki. Huutokauppapäivän lisäksi arkisin klo 11-17 ja huutokauppaviikon ensimmäisenä lauantaina klo 11-15. 
Lue lisää täältä. Lunastusajan umpeuduttua perimme säilytysmaksun, joka on 5 €/kohde/arkipäivä (isokokoiset kohteet 10 €/kohde/arkipäivä).