857. TRAMA (1975-)*

sekatekniikka, sign. 2019, TRAMA on helsinkiläinen taiteilija, jonka teoksia on ollut esillä mm. HAM Helsingin taidemuseossa, Oulun museo- ja tiedekeskus Luupissa, Keravan taidemuseo Sinkassa, Vantaan taidemuseo Artsissa, Porvoon taidetehtaalla sekä useissa gallerioissa Suomessa ja ulkomailla., kork. 48 cm, lev. 63 cm

Huutokauppa päättyi 24.09.2020

Vasarahinta 260 €

Lähtöhinta

500 €
TRAMA on helsinkiläinen taiteilija, jonka teoksia on ollut esillä mm. HAM Helsingin taidemuseossa, Oulun museo- ja tiedekeskus Luupissa, Keravan taidemuseo Sinkassa, Vantaan taidemuseo Artsissa, Porvoon taidetehtaalla sekä useissa gallerioissa Suomessa ja ulkomailla.
Tekniikka sekatekniikka
Signeerattu Kyllä
Sign. 2019
Korkeus 48
Leveys 63
Lisätiedot TRAMA on helsinkiläinen taiteilija, jonka teoksia on ollut esillä mm. HAM Helsingin taidemuseossa, Oulun museo- ja tiedekeskus Luupissa, Keravan taidemuseo Sinkassa, Vantaan taidemuseo Artsissa, Porvoon taidetehtaalla sekä useissa gallerioissa Suomessa ja ulkomailla.

Lunastus

viiden (5) arkipäivän sisään osoitteessa Tehtaankatu 36, Helsinki. Huutokauppapäivän lisäksi arkisin klo 11-17 ja huutokauppaviikon ensimmäisenä lauantaina klo 11-15. 
Lue lisää täältä. Lunastusajan umpeuduttua perimme säilytysmaksun, joka on 5 €/kohde/arkipäivä (isokokoiset kohteet 10 €/kohde/arkipäivä).