921. Suurmieslasi

Mannerheim

Iittala, Alkuperäinen muotti on vuodelta 1920. Lasin toisella puolella kuvattuna Mannerheim, jonka alla on hänen signeeraus: G. Mannerheim. Toisella puolella on ristikkäin Suomen lippu ja Suojeluskuntien lippu. Mannerheimin olkapään alla on signeeraus AG. Pohjassa pieni valmistuksessa tullut vika., kork. 9 cm

Huutokauppa päättyi 05.03.2020

Vasarahinta 1 700 €

Lähtöhinta

500 €
Iittala, Alkuperäinen muotti on vuodelta 1920. Lasin toisella puolella kuvattuna Mannerheim, jonka alla on hänen signeeraus: G. Mannerheim. Toisella puolella on ristikkäin Suomen lippu ja Suojeluskuntien lippu. Mannerheimin olkapään alla on signeeraus AG. Pohjassa pieni valmistuksessa tullut vika.
Aihe Mannerheim
Korkeus 9
Lisätiedot Iittala, Alkuperäinen muotti on vuodelta 1920. Lasin toisella puolella kuvattuna Mannerheim, jonka alla on hänen signeeraus: G. Mannerheim. Toisella puolella on ristikkäin Suomen lippu ja Suojeluskuntien lippu. Mannerheimin olkapään alla on signeeraus AG. Pohjassa pieni valmistuksessa tullut vika.

Lunastus

viiden (5) arkipäivän sisään osoitteessa Tehtaankatu 36, Helsinki. Huutokauppapäivän lisäksi arkisin klo 11-17 ja huutokauppaviikon ensimmäisenä lauantaina klo 11-15. 
Lue lisää täältä. Lunastusajan umpeuduttua perimme säilytysmaksun, joka on 5 €/kohde/arkipäivä (isokokoiset kohteet 10 €/kohde/arkipäivä).