Tervetuloa Hagelstamille!


"Kolme tuhatta euroa, kolmetuhatta kaksisataa euroa, ensimmäinen... toinen... ja kolmas kerta... Myyty!" Tunnelma on sähköinen ja tarjoukset tulevat nopeassa tahdissa salista, puhelinten kautta tai netistä. Tätä on oikea huutokauppa parhaimmillaan; hauskaa, energistä, elävää ja innostavaa.


Hagelstamin Huutokaupat perustettiin 1979 ja se on siitä lähtien keskittynyt välittämään ja myymään taidetta sen kaikissa muodoissaan. Suurin yksittäinen ryhmä ovat maalaukset, mutta mukaan mahtuu myös esimerkiksi design-esineitä, veistoksia, hopeaa, koruja ja huonekaluja.


Tänään Hagelstam & Co on Suomen johtava taiteen huutokauppatalo, joka myy kuukausittain taidetta niin ennätyshinnoin, kuin hyvinkin edulliseen ja kilpailukykyiseen hintaan. Me sijaitsemme Helsingissä osoitteissa Tehtaankatu 27 ja 36.  Tule käymään milloin vain! Me tarjoamme neuvoja ja tukea sekä kokeneille ostajille ja myyjille, että ensikertalaisille. Huutokaupat ovat avoimia kaikille ja osallistuminen ei maksa mitään. Voit hyvin tulla paikalle ja vain nauttia tapahtumasta, ostopakkoa ei ole.  


Keitä me olemme?

Hallintopuolen ihmiset pitävät yllä yritystä ja päivittäistä toimintaa. Me olemme kaikki intohimoisia taiteen ystäviä ja useimmat meistä ovat jo vuosikymmeniä seuranneet markkinoita ja välillä hankkineetkin taidetta. Hallintopuolen henkilöt löydät tästä.


Asiantuntijamme ovat taideosaamisemme ydin. Meiltä löytyy Suomen kokeneimpia osaajia, jotka ovat opiskelleet alaa, mutta myös vuosien saatossa kehittäneet kykyjään ja erikoisosaamistaan. Oppiminen ei lopu ikinä, se onkin tämän ammatin valopilkku! Asiantuntijamme löydät tästä.


Miten myyn?

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa tai lähetä tietoa esineistäsi meille. Sovimme arvioinnin jälkeen yhdessä esineen myyntihinnan ja sopivan huutokaupan. Myyntituoton tilitämme myynnin jälkeen sinulle. Tarkemmat myyntiohjeet tästä.


Miten ostan

Kaikki huutokaupattavat esineet ovat esillä toimipisteissämme, luettelossa ja kotisivuillamme. Tarjouksen voit tehdä jättämällä kirjallisen tarjouksen ennakkoon, kotisivuillamme, puhelimitse tai osallistumalla paikan päällä itse huutokauppaan. Voit myös osallistua huutokauppaan LIVE-streamin avulla, joko pöytätietokoneelta, kannettavalta, kännykästä tai tabletista. Huutokaupan jälkeen voit maksaa ostoksesi pankki- ja luottokortilla. Tarkemmat osto-ohjeet tästä.


Hagelstam uudistuu jatkuvasti!

Markkinamme kehittyvät jatkuvasti ja esim. internet on tuonut mukanaan joukon muutoksia. Tänään Hagelstam toimii aktiivisesti kotisivuillaan, lähettää uutiskirjeitä ja käy keskustelua Facebook -sivullaan. Kurkkaa myös Instagram tiliämme! Hagelstam tuottaa myös erilaisia taiteen koulutuskursseja ja auttaa sinua myös kansainvälisten taidemarkkinoiden suhteen.

Tule käymään ja opi lisää taiteen kiehtovasta maailmasta!