Myy

Video: "Miten myyn", minuutissa! 

________________________________________________________________________________ 

Huutokauppaaminen Hagelstam & Co:n kautta onnistuu seuraavalla tavalla helposti ja vaivattomasti osaavien asiantuntijoidemme avustamana. 

Myyntiprosessi koostuu seuraavista vaiheista:

 1. ARVIOINTIVAIHTOEHDOT

  a) Varaa aika asiantuntijalle ja tule käymään toimistollamme esineesi kanssa. Arviointi on veloituksetta. Asiantuntijamme antavat arvion huutokaupan lähtöhinnasta. Ajanvaraukset: 09-6877990 (Tehtaankatu 36) tai 09-6877610 (Tehtaankatu 27).

  Koruarvioinnit suoritetaan ainoastaan toimistollamme.
 2. b) Pyydä suuntaa-antava, ilmainen arviointi kirjoittamalla lyhyt, vapaamuotoinen arviointipyyntö ja lähetä se kuvineen joko sähköpostitse arviointi@hagelstam.fi tai postitse.  Ilmoitathan myös yhteystietosi (sähköpostiosoite sekä puhelinnumero). Vastaamme 2-3 kohdetta/asiakas. Huomaattehan ystävällisesti, että emme tee arviointeja ilman kuvaa arvioitavasta esineestä.     

  Hagelstam & Co
  Arvioinnit 
  Tehtaankatu 36 A
  00150 Helsinki                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Emme vastaa kyselyihin esineistä jotka jäävät toimialueemme ulkopuolelle (mm. kirjat, nuotit, postimerkit, yksittäiset Arabian käyttöesineet, turkikset, soittimet, kodin käyttöesineet, työkalut)

 3. Suoritamme kotikäyntejä pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Jos käynnistä syntyy toimeksianto, on käynti veloituksetta, muutoin veloitamme käynnistä 186 €/h sis.alv.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Arvioimme myös perunkirjoitusta, omaisuuden jakoa ja vakuutusta varten. Palvelut ovat maksullisia. Lisätietoja saat toimistoltamme (09-6877 990). Mikäli esineesi päätyy huutokauppaan, myynnistä tehdään myyntitoimeksianto esineen omistajan ja Hagelstam & Co:n välillä.                                                                                                                                                                                                                                         KATSO YLEISET MYYNTIEHDOT TÄSTÄ .                                                                                                                                                                                                                          

 4. HUUTOKAUPPA

  Asiantuntijamme arvioivat esineesi ja ehdottavat sopivaa huutokauppaa myyntiä varten. Huutokauppaa varten esineesi valokuvataan ja luetteloidaan. Huutokaupassa ratkeaa millä hinnalla ostaja on valmis    ostamaan esineesi. Minun Hagelstam osiosta voit seurata missä huutokaupassa esineesi myydään ja huutokaupan jälkeen miten myynti sujui. Kun huutokauppa on päättynyt voit nähdä tuloksen ja myyntilaskelman Minun Hagelstam-sivulta. Tämä edellyttää rekisteröintiä ja sisäänkirjautumista. Vasarahinta vähennettynä kuluilla tilitetään ilmoittamallesi pankkitilille. Tilitys suoritetaan 4 viikon sisällä siitä kun esineen ostaja on suorittanut kauppahinnan kokonaisuudessaan Hagelstam & Co:lle.