Kuukausihuutokauppa A163

Tammikuun kuukausihuutokauppa A163 (hopea, huonekalut, korut, posliini ja keramiikka, matot, muu antiikki ja sekalaista) järjestetään keskiviikkona 18.1. Tehtaankatu 36:ssa klo 15 alkaen. Näyttö: Tehtaankatu 27. Näyttö on avoinna 11.1.-18.1. arkisin klo 10-19,  viikonloppuna ja huutokauppapäivänä klo 11-17. Luettelo on nähtävissä ja esineistä voi tarjota 18.1. klo 12 alkaen. Ystävällisesti huomioikaa että kuvat päivittyvät näytön alkuun mennessä.

Tiedustelut joko puhelimitse 09-6877 610 tai sähköpostitse tehtaankatu@hagelstam.fi. Lisätietoja ja kuvia kohteista tulisi pyytää viimeistään huutokauppaa edeltävänä päivänä. Ennakkotarjouksia voi jättää kotisivuillamme huutokauppapäivänä klo 14 saakka (toimistolla klo 12 saakka), osallistuminen puhelimitse on ilmoitettava huutokauppaa edeltävänä päivänä.

LIVE

Luettelon avauduttua tarjouksia voi tehdä myös kotisivuillamme ja seurata kohteiden hintojen kehittymistä.  Ennakkotarjousmahdollisuus sulkeutuu huutokauppapäivänä ja huutokauppa jatkuu normaalina vasarahuutokauppana. Vasarahuutokauppaa voi myös seurata reaaliajassa LIVE:nä kotisivullamme, kuvan ja äänen kera, ja myös samalla osallistua huutokauppaan tekemällä tarjouksia LIVE:nä.

 Vinkkejä:

- jätäthän tarjouksen kokonaislukuna ilman pilkkua. Esim. 1500 euron tarjous merkitään: 1500.

- korottaakseesi olemassaolevaa tarjousta, jätä uusi tarjous samaan tarjouskenttään. Tähän voidaan myös jättää maksimitarjous, jolloin järjestelmä korottaa tasoittain tarjoustasi puolestasi.  

- Minun Hagelstam osiosta näet olemassaolevat online tarjoukset.

- KAIKKI tarjoukset ovat sitovia, niitä ei voida mitätöidä.

 

LINKKI LIVEEN...