Korut

Joulukuun kuukausihuutokauppa A160 (taide, design ja veistokset) järjestetään tiistaina 13.12. Tehtaankatu 36:ssa klo 15 alkaen. Näyttö: Tehtaankatu 27. Näyttö on avoinna 7.12., 9. - 13.12. arkisin klo 10-19,  viikonloppuna ja huutokauppapäivänä klo 11-17. HUOM! Näyttö on suljettuna 8.12.

Luettelo on nähtävissä ja esineistä voi tarjota 5.12. klo 12 alkaen. Ystävällisesti huomioikaa että kuvat päivittyvät näytön alkuun mennessä.

Tiedustelut joko puhelimitse 09-6877 610 tai sähköpostitse tehtaankatu@hagelstam.fi. Lisätietoja ja kuvia kohteista tulisi pyytää viimeistään huutokauppaa edeltävänä päivänä. Ennakkotarjouksia kotisivuillamme voi jättää huutokauppapäivänä klo 14 mennessä (toimistolla klo 12 mennessä), puhelimitse osallistuminen on ilmoitettava huutokauppaa edeltävänä päivänä.

LIVE

Luettelon avauduttua tarjouksia voi tehdä myös kotisivuillamme ja seurata kohteiden hintojen kehittymistä.  Ennakkotarjousmahdollisuus sulkeutuu huutokauppapäivänä ja huutokauppa jatkuu normaalina vasarahuutokauppana. Vasarahuutokauppaa voi myös seurata reaaliajassa LIVE:nä kotisivullamme, kuvan ja äänen kera, ja myös samalla osallistua huutokauppaan tekemällä tarjouksia LIVE:nä.

 Vinkkejä:

- jätäthän tarjouksen kokonaislukuna ilman pilkkua. Esim. 1500 euron tarjous merkitään: 1500.

- korottaakseesi olemassaolevaa tarjousta, jätä uusi tarjous samaan tarjouskenttään. Tähän voidaan myös jättää maksimitarjous, jolloin järjestelmä korottaa tasoittain tarjoustasi puolestasi.  

- Minun Hagelstam osiosta näet olemassaolevat online tarjoukset.

- KAIKKI tarjoukset ovat sitovia, niitä ei voida mitätöidä.

 

LINKKI LIVEEN...