Vuosi lähestyy loppuaan. Hagelstamilla on tapahtunut paljon ja vaikka mitä. Koko firman nimi on uudistunut, ja toiminta hieman muuttunut. Olemme lanseeranneet 2nd Schoolin, joka osoittautui suureksi menestykseksi. Vuosi on vaatinut paljon paitsi työntekijöiltä ja omistajilta myös asiakkailta. Olemme nimittäin olleet onnellisia uuden huutokauppaohjelman käyttäjiä.

 

Vaikeuksista on mielestäni kuitenkin noustu pinnalle. Suuri kiitos siitä kuuluu myyjillemme ja ostajillemme, jotka ovat jaksaneet olla kärsivällisiä. Kollegoiden kanssa olemme löytäneet yhä uudelleen työn ilon; huutokauppahomma on edelleen hauskaa, ja muutosten jälkeen katson eteenpäin luottavaisesti. Ensi vuonna tapahtuu jälleen, ja tiedän jo, että myyntiin on tulossa hyviä esineitä!

 

                                         

 

Joulunaika on minulle kovin rakas. On aika hiljentyä ja nauttia - vaikka tosin perheeni ja sukuni onkin melko äänekästä, ja me juhlistamme yhdessäoloa riemulla. Perinteisiimme kuuluvat jouluaattoaamun riisivelli (eteläpohjalainen tapa), tiukka neuvottelu kastikkeesta (päivällinen), joulupukki, jolle lauletaan ihan hölmöjä, sekä jouluyön rauha, joka vaihtuu aikaisen jouluaamun kirkkomatkaan. Yksikään jouluni ei ole täydellinen, ellen saa kunnon pinoa kirjoja. Joulupäivänä perhe ymmärtää jättää minut niiden kanssa rauhaan.

 

Joulunaikana myös toimistomme hiljenee. Palvelemme vielä maanantaina 23.12. ja jälleen 30.12. eteenpäin, tosin teemme hieman lyhyempää päivää. Siis hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Tapaamisiin tammikuussa!