Arviointi

Hagelstam & Co:n asiantuntijat antavat arvioita esineistä, joita tyypillisesti myydään kauttamme. Pyrimme vastaamaan arviointipyyntöön 14 arkipäivän kuluessa. Vastauksemme löytyy sisäänkirjautumalla asiakastilillenne (Minun Hagelstam & Co).

Vastaamme noin 2-3 kysymykseen asiakasta kohti. Suuremmista arvioitavista kokonaisuuksista pyydämme sopimaan erikseen asiakaspalvelumme kanssa.

Kaikki muu tieto, joka teillä on esineestä, on meille arvokasta, jotta saamme niin hyvän kuvan esineestä kuin mahdollista. Pyydämme Teitä täten lisäämään kaiken sen, jonka uskotte olevan olennaista esinettä arvioidessa.

Liittäkää kuvia edestä, takaa ja signeerauksesta tai tunnusmerkistä. Kuvat voi toimittaa joko sähköisesti tai postitse, olkaa hyvä ja merkatkaa vaihtoehto alle. Huomioikaa, että valokuvia ei palauteta. 

Valitamme, että emme voi antaa hinta-arvioita tai lisätietoa esineistä, joita ei tyypillisesti myydä Hagelstam & Co:n kautta. Emme myöskään arvioi esineitä ilman kuvia. Tällä lomakkeella lähetty arviointipyynnön vastaus on ainoastaan suuntaa-antava eikä sitä voi sellaisenaan käyttää huutokauppa- tai myyntiarvoa määrittävänä ennen kuin esine on tutkittu normaalin arviointikäytännön mukaan. Tätä arviointia voi soveltaa ainoastaan huutokauppatarkoituksessa, ja se voi muuttua kohdetta tarkemmin tutkittaessa. Tämä arviointi ei ole kannanotto kohteen kaupalliseen arvoon huutokauppojemme ulkopuolella eikä se ole takuu kohteen aitoudesta. Tarkempia selvityksiä ja taustatutkimuksia teemme vain huutokauppoihimme jätetyistä kohteista.

Koruja arvioidaan ainoastaan toimistolla, ei valokuvien perusteella.