Testi

Helsinki, 7. 10. 2013

Lokakuun sisäänjätön viimeiset hetket käsillä!

 

Lokakuun huutokauppaamme on sisäänjättö vielä tämän viikon. Toimipisteemme Tehtaankadulla palvelee esineiden arvioinnissa ja vastaanottamisessa. Voitte varata ajan numerosta 09-68 77 610, Tehtaankatu 27 on avoinna ti-pe klo 10-16.

Tervetuloa!


 

Helsinki, 23. 9. 2013

Oletko jo mukana?

Edelfelt

Tervetuloa Hagelstam & Co:n asiakkaaksi!

Tarjoamme mahdollisuuden esineiden arviointiin, myyntiin ja ostoon, sekä informaatioon, jota tarvitset vaikkapa perunkirjoituksessa tai vakuutusarvioinnissa. 

Palvelemme Helsingissä sekä Bulevardilla että Tehtaankadulla.

Teemme kotikäyntejä sopimuksen mukaan; voitte ottaa meihin yhteyttä puhelimitse 09-68 77 990 tai sähköpostitse kotikaynnit@hagelstam.fi.

Voimme auttaa sinua parhaiten, mikäli rekisteröidyt asiakkaaksemme tästä.

Huomaathan ystävällisesti, että voit jättää ennakkotarjouksia vasta rekisteröidyttyäsi. 

Tapaamme sinut mielellämme Hagelstamilla!


 

Helsinki, 21. 9. 2013

Militariaa!

     

           Kunniamerkki, Venäjä, Valkoisen Kotkan ritarikunta, 12.000 €           Venäjä, Pyhän Stanislauksen ritarikunta, 1. lk, 16.000 €


test test test


 

Hagelstam & Co järjesti Bulevardilla torstaina 26. 9. militarian ja numismatiikan arviointipäivän.

 Suomen Asemuseosäätiön asiantuntija Heikki Pohjolainen ja Hagelstamin militaria-asiantuntija Thomas Luoma sekä numismatiikan asiantuntija Jaakko Nieminen palvelivat kunniamerkeistä, miekoista ja rahoista kiinnostuneita asiakkaitamme.  Kiitos kaikille osallistujille!

Militariasta olemme saavuttaneet kansainvälisiä myyntiennätyksiä, esimerkiksi:

Miekat:

  • Venäläinen rakuunaupseerin sapeli, 42.000 €
  • Venäläinen ratsuväen upseerin sapeli, malli 1827, 36.000 €
  • Venäläinen ratsuväen upseerin sapeli, malli 1817, 34.000 €
  • Venäläinen laivastoupseerin sapeli, 19. 000 €

 Kunniamerkit:

  • Mannerheim-risti, nro. 32, 38.000 €
  • Venäläinen ortodoksisen kirkon ansiomerkki, 27.000 €
  • Venäläinen ansiomerkki, palveluksesta keisari Aleksanteri III:n saattueessa, 19.000 €
  • Pyhän Stanislauksen ritarikunta, 1. lk, 16. 000 €  
  • Venäläinen joukko-osastomerkki, Suomen 5.kiväärirykmentti, 15.000 €
  • Pyhän Vladimirin ritarikunta, II luokka, 14. 000 €

 Venäläinen ratsuväen upseerin sapeli, malli 1827, 36.000 €


 

Helsinki, 16. 9. 2013

Hagelstam & Co arviointikiertueella

Mikael

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijaamme! Vierailemme

30. 9. Kirkkonummella, Karjaalla, Tammisaaressa ja Hangossa

1. 10. Porvoossa, Lahdessa, Loviisassa, Kouvolassa ja Kotkassa

2. 10. Turussa

3. 10. Tampereella

4. 10. Jyväskylässä

8. 10. Vaasassa

Varaa arviointiaikasi nyt puhelimitse 09-68 77 990 tai johtava intendentti Mikael Schnitt/ 0400- 40 55 48, tai sähköpostitse hagelstam@hagelstam.fi.

Nähdään lokakuussa!


 

Helsinki, 13. 9. 2013

Klassisen taiteen ja arvoesineiden arviointipäivä järjestettiin 19.9

Kasper

Torstaina 19. 9. klo 10-16 Hagelstam & Co arvioi maalauksia, veistoksia ja arvoesineitä. Samalla kerroimme myös syksyn huutokauppatarjonnasta ja Hagelstam 2nd Schoolista. Asiantuntijoina toimi Tuija Peltomaa, Mikael Schnitt, Thomas Luoma ja Kasper Hagelstam palvelevat teitä mielellään. Voitte halutessanne varata ajan puhelimitse 09-68 77 990.

Tervetuloa!


 

Helsinki, 12. 9. 2013

Huikeaa arviointia Bulevardilla!

WenzelJaakko ja Mia

Viimeisenä kesäisen kauniina lauantaina 7. 9. Hagelstam & Co järjesti arviointitapahtuman, joka osoittautui hyvin suosituksi. Antiikista ja taiteesta kiinnostuneita asiakkaita jonotti Bulevardilla jo tuntia ennen tapahtuman alkua. Arvioitsijamme tapasivat muutaman tunnin aikana yli toistasataa asiakasta ja saivat kuulla mielenkiintoisia tarinoita esineistä.

Huutokauppatoiminta kiinnosti yleisöä, ja asiantuntijat kertoivat myös syksyn ohjelmatarjonnasta.


 

Helsinki, 9. 9. 2013

Design-arviointiDesign

Design!

Hagelstamilla järjestetään modernin taiteen ja muotoilun arviointipäivä torstaina 12. 9. 2013, klo 10-16, Bulevardi 9 A.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme! Autamme teitä mielellämme kaikissa designiin tai moderniin taiteeseen liittyvissä kysymyksissänne. Voitte samalla jättää esineenne myyntiin syksyn kansainväliseen Modern & Design-huutokauppaamme. 

Asiantuntijamme Tuija Peltomaa, Mikael Schnitt ja Thomas Luoma palvelevat teitä. Ajanvaraus puhelimitse numerossa 09-68 77 990.

Nähdään torstaina!

 


 

Helsinki, 30. 8. 2013

Asiantuntijat

Arvoesineesi hinta?

Hagelstam & Co järjestää avoimet ovet - tilaisuuden lauantaina 7. 9. 2013 klo 10-14, toimitiloissamme Bulevardi 9 A. 

Voit tuoda meille arvioitavaksi minkä tahansa aarteen, oli se suurenmoista muotoilua tai klassista tai modernia taidetta. 

Sinulla on mahdollisuus tutustua asiantuntijoihimme ja kuulla lisää esineestäsi. Voit samalla jättää esineesi myyntiin syksyn huutokauppoihimme. Asiantuntijoina paikalla ovat Mikael Schnitt, Kasper Hagelstam, Thomas Luoma, Jaakko Nieminen ja Wenzel Hagelstam.

Tervetuloa tapaamaan meitä Bulevardille!


 

Helsinki, 14.8. 2013 

Aktivoi asiakastunnuksesi uudelleen - huomaathan, että vanhat tunnukset eivät toimi


Syksyn ensimmäinen kuukausihuutokauppa on pidetty. Elokuussa Tehtaankadulla myytiin ja ostettiin jälleen. Yrityksemme uudistumisen ja it-järjestelmän muutosten vuoksi pyydämme kaikkia asiakkaitamme, sekä Hagelstamin että Apollon, aktivoimaan asiakastunnuksensa uudelleen. Tämän voit tehdä nettisivuillamme  tästä.

Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissänne.

 


 

Helsinki, 8.8.2013

Hagelstamin Huutokaupat uudistuu. Uusi nimi, Mats Wolontis uusi toimitusjohtaja

Mats Wolontis

Hagelstamin Huutokaupat ja Apollo Auctions yhdistävät toimintansa Hagelstam & Co -nimen alle. Samalla uudistuvan Hagelstam & Co:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty elokuusta lähtien aikaisemmin teknologiateollisuudessa toiminut KTM Mats Wolontis.

Taidehuutokauppa elää suurta murrosta, ja Hagelstam & Co uusiutuu palvellakseen asiakaskuntaansa entistä paremmin ja monipuolisemmin. Asiakaskunta laajenee ja internetin merkitys, myös taidekaupassa, kasvaa edelleen. Hagelstam & Co aikoo myös vahvistaa asiantuntijapalvelujaan ja taideosaamistaan. Sen tavoitteena on tarjota huippuosaamista, ja olla mahdollisimman helposti lähestyttävä sekä ostaville että myyville asiakkailleen, minkä vuoksi se uudistaa myös verkko- ja markkinointiosaamistaan.

Mats Wolontiksella on pitkä kokemus liike-elämästä mm. Nokian palveluksessa useassa eri maassa ja viimeksi PowerKiss Oy:n toimitusjohtajana. Mats Wolontiksen johtamiskokemus, myynti- ja markkinointiosaaminen sekä internet-kauppamallien tuntemus tukevat Hagelstam & Co:n halua kehittyä edelleen.

“Kaiken ytimessä on asiakaspalvelu ja siihen panostamme vahvasti. Meillä on talossa alan parhaat taideasiantuntijat ja sitä osaamista aiomme parantaa edelleen muun muassa asiantuntijapalvelujen ja koulutuksen osalta. Taidebusiness muuttuu ja aiomme ehdottomasti olla maan kärkiyritys myös tulevaisuudessa”, toteaa Mats Wolontis. “Tulevaisuudessa syklit lyhenevät ja erilaiset elämykset ja kokemukset valtaavat alaa. Myös digitaalisilla ratkaisuilla on yhä tärkeämpi osa taidekaupassa. Tämä kaikki tekee alasta äärimmäisen mielenkiintoisen ja innostavan”, Wolontis jatkaa.

Hagelstam & Co panostaa vahvan ammattilaistiimin kehittämiseen ja yhtiön aikaisempi toimitusjohtaja Mikael Schnitt jatkaakin yrityksen palveluksessa sen johtavana intendenttinä ja asiantuntijatiimin vetäjänä.

 

Lisätietoja: Toimitusjohtaja Mats Wolontis, puh. 040 5060 880


Helsinki, 8. 8. 2013 

Hagelstam 2nd School katsoo eteenpäin! 

2nd School

Hagelstam & Co lanseeraa aivan uuden taidealan koulutuskohjelman, Hagelstam 2nd School:in.

Jos Hagelstamin visio oli alunperin taiteen keräilyn, on se nyt huomattavasti laajentunut ja sitä tukemaan Hagelstam & Co lanseeraa nyt taidekaupan peruskurssin, joka alkaa syksyllä 2013 ja on avoinna kaikille kiinnostuneille.

Hagelstam 2nd School on uudenlainen tapa tutustua taidekaupan ja huutokaupan historiaan, taiteen ja designin arviointiin sekä tulevaisuuden taidekauppaan. Syksyn luentoja tulevat pitämään maan tunnetuimmat asiantuntijat ja harrastajat taiteen, designin ja talouden ympäriltä. Aiheina ovat mm. taiteeseen sijoittaminen, taiteen juridiset kysymykset ja taiderikollisuus. Painotus on henkilökohtaisissa tarinoissa ja kokemuksissa, joten erittäin mielenkiintoinen syksy on tiedossa!    

Taidehuutokauppa elää suurta murrostaa ja Hagelstam & Co pyrkii myös tällä ohjelmalla olemaan ajan hermolla ja kehityksen kärjessä. Asiakaskunta laajenee ja internetillä on yhä tärkeämpi osa myös taidekaupassa.

“Taide on uutta ja vanhaa, värikästä ja monokromaattista, muotoilua ja antiikkia. Tavoitteena on tehdä tästä koulutusohjelmasta juuri sellainen; värikäs ja mielenkiintoinen”, toteaa Hagelstam & Co:n intendentti Johanna Lindfors, kurssin päävastuullinen. “Haluamme jakaa osaamistamme ja kertoa miten tämä kiehtova ala kehittyy myös tulevaisuudessa”, Lindfors jatkaa.

Hagelstam 2nd School-kurssi alkaa syyskuussa 2013 ja siihen voi ilmoittautua sähköpostitse school@hagelstam.fi.

Lisätietoja: Intendentti Johanna Lindfors, puh. 09 6877 990. 

Lue lisää tästä